Podatak šta Olja Karleuša ima od škole svima je promakao: Ostaćete bez reči kad čujete istinu o njenom obrazovanju
Olja Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

Podatak šta Olja Karleuša ima od škole svima je promakao: Ostaćete bez reči kad čujete istinu o njenom obrazovanju

Oljini roditelji bili su strogi kada je u pitanju školovanje

Objavljeno:

Pevačica Olja Karleuša, koja je godinama uživala u status jedne od omiljenijih muzičkih zvezda, iznenadila je sve svojim odlučnim potezom kada se potpuno povukla sa estrade. U vreme kada je bila na vrhuncu karijere, Olja je odlučila da se posveti onome što joj je najvažnije - svojoj porodici.

Sada je prvi put odlučila da otvoreno govori o odnosu sa suprugom Predragom, ističući da se njih dvoje poznaju još od malih nogu.

Suprug je uglavnom bio zadužen za posao i obaveze, dok je Olja preuzela brigu o kući i detetu.

- U našem životu i kući zadužen za poslovanje je muž. Mada, mi smo zajedno odmalena, tako da smo sve to uradili zajedno. Odgajili dete i radili posao, samo što je jedan vukao jedna kolica, a to se zove dete i kuća, a druga kolica su dete i posao. Okretala sam se tome da u određenim stvarima pomažem, nekretnini koju imamo da opremamo, pa pravosuđe, bilo je svega. Nisam osoba koja bi radila svašta, osim kada bih u životu bila primorana - ispričala je Olja za „Grand".

Oljini roditelji bili su strogi kada je u pitanju školovanje, te je od malih nogu naučena na disciplinu.

- Volim kada je neko radnik. Kojim god poslom da se čovek bavi, mora da da svoj maksimum. To ti usade roditelji, kada sam bila druga godina fakulteta, pala sam tri ispita i tata mi kaže: „Ovo ovako neće moći. Imaš mogućnost da studiraš i onda imaš sve, a postoji mogućnost da ne studiraš, onda moraš da radiš“. Tu je napravio najbitniju stvar i vodio me sa sobom na posao, a onda mi je majka rekla „Završi taj fakultet, treba ti“ - ispričala je ispričala je pevačica koja ima diplomu Pravnog fakulteta.

Bonus video:

05:35

OLJA KARLEUŠA KOD GAJIĆA

(Espreso/24sedam/Anja Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.